Upea kotimainen joulukuusi kotiin toimitettuna

Toimitamme kattavasti Uudellamaalla, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Lahdessa.

Tarkista saatavuus //

>>Toimituspäivät ja tietoa toimituksen kulusta

Kotiinkuljetuksia ei voi enää tilata tälle vuodelle!

Huom. muista kotiinkuljetuskuusen välttämätön tyven sahaaminen uuden imupinnan aikaansaamiseksi.

Kuusemme ovat lajikkeeltaan suomalaisia metsäkuusia. Kuuset ovat joulukuusiksi kasvatettuja, vuosien varrella muotoonleikattuja upeita puita. Kuljetusmaksu on 21,90 € kaikkiin mahdollisiin toimitusosoitteisiin.

Saitko lahjakortin? Muista lisätä koodi ostoskorissa. 

Miten kuusen kotiinkuljetus toimii?

Kuusen voi kätevästi tilata kotiinkuljetettuna. Jos hyödynnätte kotiinkuljetusta, on teillä myös jouluna yksi vaiva vähemmän. Moni on myös kyllästynyt imuroimaan autoa neulasista kuusenhakureissun jälkeen. Kaikkihan meistä tiedämme, että yksi imurointi kerta ei ikinä riitä, vaan neulasia löytyy vielä vappunakin. Teidän ei myöskään tarvitse miettiä, miten kuusi mahtuu autoon.

Toimituspäivät ja -ajat

Huom. tilaus pitää tehdä vähintään kaksi vuorokautta ennen haluamaasi toimituspäivää.

PK-seutu ja lähialueet
LA 10.12. klo 10-16 (tilausaika umpeutunut)
KE 14.12. klo 16-22 (tilausaika umpeutunut)
LA 17.12. klo 10-16 (tilausaika umpeutunut)
KE 21.12. klo 16-22 (tilausaika umpeutunut)

Tampere, Turku, Oulu ja Lahti
KE 21.12.2021 klo 16-22 (tilausaika umpeutunut)

Toimituksen kulku

  • Valitsemaasi toimituspäivää edeltävänä päivänä kuljetusliike tarkentaa toimituksen 1 tunnin aikaikkunaan

  • Noin 5-15 min ennen (kuljettajan lähtiessä edellisestä paikasta) saat tekstiviestillä lisäilmoituksen että kuljettaja on tulossa

Joulukuusi helposti kotiinkuljetuksella

Joulu on pian täällä! Ihmisillä on kova kiire ja jouluvalmisteluihin jää aina liian vähän aikaa. Havusen kautta joulukuusen hankkiminen on helppoa, ja kotiinkuljetuksen myötä prosessi helpottuu entisestään, kun joulutunnelman saa loihdittua pienemmällä vaivalla.

Jos arki venyy ja paukkuu, mikäs sen helpompaa, kuin antaa muiden hoitaa kuusen kuljetus kotiin. Jouluinen tunnelma syntyy vähemmälläkin stressaamisella ja vaivalla. Päämääränä on kuitenkin jouluna rauhoittua ja rentoutua.

Minkä kokoinen kuusi sopii teille parhaiten?

Joulukuusi on kodin sydän joulun aikaan. Aloita joulun suunnittelu jo nyt! Valitse mieleisesi joulukuusi valikoimastamme ja lisää tilaukseen tarvittaessa sopiva kuusenjalka sekä kuusipussi. Meiltä löytyy pieniä kuusia, korkeudeltaan 120 cm-150 cm, jotka sopivat hyvin pöytäkuusiksi tai vaikka lasten huoneeseen. Isoimmat kuusemme ovat korkeudeltaan 210-240 cm ja niillä on helppo täyttää laajempikin tila. Joulukuusi ansaitsee arvoisensa paikan. Kannattaa ottaa huomioon, että kuusenjalka sekä tähti tarvitsevat tilaa. Kun kuusen korkeus on noin 0,5 metriä matalampi kuin huonekorkeus, se ei näytä siltä, että ahdettu liian pieneen tilaan.